January 25, 2016

Jeg har ikke tall på hvor mange kommentarer jeg har fått av typen "jeg forstår ikke hvordan du har tid til å skrive bok." Mitt noe flåsete standardsvar er etter hvert blitt "det har jeg ikke heller".

Grunnen til at jeg får disse kommentarene er selvsagt at jeg har full jobb, et hus å holde, tre barn i barnehage- og barneskolealder, prøver å trene noenlunde fast, opprettholder et sosialt liv og attpåtil har et Netflix-abonnement som ikke forblir ubrukt.

 

En venn av meg brenner for trening. Han er ikke like...

January 21, 2016

 Svaret på det spørsmålet er i utgangspunktet nei, selvsagt kan det ikke det. Ikke i det virkelige liv. Kanskje bortsett fra da Mike Tyson forsøkte å bite av Evander Holyfields øre, og når Luis Suarez flere ganger har forsøkt noe lignende på fotballbanen i senere år. Nei, vold er ikke morsomt.

 

Som regel er det ikke morsomt i bøkenes og filmenes fiktive verden heller, men et virkemiddel for å skape spenning eller en reaksjon hos både karakterene og leseren eller den som ser på. Her kan derimot vold være...

January 19, 2016

Hjemmesiden var for lengst moden for en aldri så liten oppussing, og da dukket også muligheten opp til å sparke i gang en blogg. Poenget med en hjemmeside faller litt bort om det aldri skjer noe på den. Dette vil forhåpentligvis få noe til å skje en gang i blant. Tvinge meg til å holde den i live.

Innfallet om en blogg er spontan, lite gjennomtenkt og tatt ut av det blå, for å bruke en vel utprøvd klisje. Det betyr at jeg ikke har noen agenda i utgangspunktet - så hva skal jeg skrive om her? Det vil nok...

Please reload

Fremhevede innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 19, 2016

February 9, 2016

January 25, 2016

January 21, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
RSS Feed