February 26, 2016

 

Utviklingen i kampen om å bli USAs neste president er stadig mer skremmende. Alt tyder nå på at Donald Trump blir republikanernes kandidat. Han ble sett på som useriøs, uvøren liksom-politiker uten noe reell støtte. Nå har han en oppslutning blant de republikanske velgerne på rundt regnet 20 % (hvilket vil si ca 10 % av det amerikanske folk). Håpet ligger i at en av de andre kan få høyere oppslutning etterhvert som kandidatene blir færre, men jeg tviler.

 

Blir han kandidat skal han ut mot enten Hillary...

February 19, 2016

Påsken er fremdeles en måned unna, men allerede begynner Freias lilla påskeeggpakker og sekspakninger med Kvikk Lunsj å dukke opp i butikkene. Om et par uker er de mest sannsynlig nesten gratis. Også Juritzens Påskekrim er nå i salg, og for andre år på rad har jeg med en novelle i antologien. Det er selvsagt stas. Og det hele er Nordahl Griegs skyld, om enn under pseudonymet Jonathan Jerv som også skjulte Nils Lie.

 

Påskekrim er nemlig mer eller mindre et særnorsk fenomen. I 1923 ble boken Bergenstoget p...

February 9, 2016

(foto nrk.no) 

 

OK, så er det kanskje ikke mitt favorittsitat gjennom tidene, og innholdet er både gammelt nytt og en vedtatt sannhet. Av sitater som omhandler det å skrive bøker, så har det likevel festet seg hos meg. Årsaken er rett og slett at det er treffende for akkurat hva jeg holder på med. Hvordan jeg vil ha mine fortellinger, og hvordan jeg aller helst vil at andre skal se på dem.

Jeg kommer til sitatet etter hvert.

 

Litteratur er så mangt. Det finnes en rekke faglige kriterier for...

Please reload

Fremhevede innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 19, 2016

February 9, 2016

January 25, 2016

January 21, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
RSS Feed